LINKIN PARK/FORT MINOR - братья по оружию!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » LINKIN PARK/FORT MINOR - братья по оружию! » Новый форум » Хочу купити новий пилосос


Хочу купити новий пилосос

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу купити новий пилосос, бо мій чомусь взагалі вже не тягне, хто підкаже, де можна подивитися гідні варіанти? І який краще брати, ручний, робот чи звичайнісінький?

0

2

Мені здається, що тут треба потужний купити пилосос, і тоді прибирати буде просто. Адже саме від потужності залежить якість збирання. Але тут теж все взаємопов'язано, зазвичай тим сильніший пилосос, тим він дорожче коштує. Тож за дешевими моделями не раджу гнатися. Краще купити дорожче, але якісний.

0

3

Так, звичайно ж, хочу потужний пилосос. Тому й вибираю підходящий. Просто важко визначитися, чи надто багато різних продається. І всі такі один на одного схожі. А все ж таки це покупка на роки. Ось у батьків пилосос уже 20 років працює, і вони не скаржаться.

0

4

Рекомендую вам в інтернет-магазині Фокстрот купити пилосос https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/pylesosy.html самі подивіться ось тут варіанти, який відмінний вибір за моделями можна підібрати і за ціною підходящий.
Особисто я придбала Samsung, він чудово справляється з сухим прибиранням, дуже зручний в управлінні і зовсім не шумить. Кішка боялася старого пилососа в основному через шум, а на це практично не реагує. Шнур у пилососа досить довгий – 5 метрів, я навіть до коридору дістаю, не перемикаючи вилку.
І це стильний і компактний пилосос, він стоїть у мене в кімнаті за шафою і нітрохи не заважає.
Не прибираю в кладку, тому що проводжу прибирання у квартирі майже щодня. Коли діти йдуть до школи, а чоловік – на роботу.
https://samsungshop.com.ua/res/cache/images/43/9a/439a60e89307f577a1bfcfbaccc28dbb/2d32544d2865c3b9f4d8285f3432cb62.png

0


Вы здесь » LINKIN PARK/FORT MINOR - братья по оружию! » Новый форум » Хочу купити новий пилосос