LINKIN PARK/FORT MINOR - братья по оружию!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Курс PHP Pro

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

PHP - https://lviv.itea.ua/courses-itea/php-roadmap/php-pro/ є доволі популярним серед розробників, оскільки дозволяє створювати великі web-проєкти, наприклад, Wikipedia й Facebook, інтернет-магазини та складні ресурси, не кажучи вже про такі корисні можливості мови, як-от створення динамічних сторінок і баз даних.
Спочатку ви будете вивчати синтаксис мови PHP, принципи back end-розробки, занурюватися в поняття cookie, sessions і працювати з ними.
Опісля ви навчитеся передавати та зберігати важливу інформацію, шифрувати й хешувати, розпізнавати атаки й боротися з ними. Також ми будемо розбирати ін'єкції SQL і коду, фреймворки й MVC, будемо розбиратися в архітектурі та структурі проєкту.
Наприкінці курсу ви напишете невеликий курсовий проєкт, поповните своє портфоліо та будете готові до пошуку першої роботи.

0

2

Скоро у меня начинается проект, и мне необходимо освоить Python. Можете порекомендовать хороший онлайн-курс по программированию на этом языке? Интересует не только теория, но и практические задания для лучшего усвоения материала.

0

3

В наше время владение навыками программирования становится ключевым для успешной карьеры. Пройдя курс программирования на python https://dan-it.com.ua/program/kiev/python-developer/ я осознал, насколько важно быть в тренде технологического развития. Язык Python не только мощный, но и легко освоимый, что сделало процесс обучения увлекательным. Сталкиваясь с решением реальных задач на курсе, я понял, что программируя, можно не только автоматизировать процессы, но и приносить реальную пользу. Теперь я уверенно смотрю в будущее, зная, что мои навыки в программировании на Python будут востребованы.

0